Nawigacja

Dealer w Twoim regionie

Filmy

 

 

 

Eligiusz Szymański Główny Konstruktor

 

 

Farmtrac 7100 DT IIIB

 

INFORMACJE

Farmtrac is een Europese fabrikant van landbouwtrekkers. Onze filosofie is het bouwen van tractoren waarvan het ontwerp eenvoudig is, betrouwbaar en gekenmerkt door de lage onderhouds- en bedrijfskosten.

De FARMTRAC tractors zijn samengesteld door hoogstaande onderdelen, originele PERKINS motor, Carraro/ZF versnellingsbak, BOSH, MITA, en anderen. Deze zorgen voor de duurzaamheid van de trekkers op moeilijke terreinen en weersomstandigheden.
Al onze tractoren voldoen aan de strenge IIA Europese emissienormen en zijn bekroond met talrijke prijzen en nominaties voor hun uitstekende prestaties.

Over Ons

FARMTRAC TRACTORS EUROPE maakt deel uit van de ESCORTS Ltd. Een wereld- toonaangevende fabrikant van tractoren. In 2000 begon FARMTRAC met de productie in Polen en is nu de grootste binnenlandse producent van landbouwtrekkers. FARMTRAC tractoren worden verkocht aan 15 Europese landen.

FARMTRAC tractoren zijn gebaseerd op een eenvoudige en betrouwbare constructie waarin de ’s werelds beste onderdelen. Onze leveranciers zijn o.a. ZF, BOSH, PERKINS, CARRARO, MITA en andere bekende merken.

Wij hebben onze eigen afdeling productontwikkeling, met toonaangevende specialisten in diens, vaak met meer dat 30 jaar’ ervaring. Als onze tractoren hebben Europese goedkeuringen en voldoen aan alle Europese normen.

Ons huidig gamma bestaat uit verschillende soorten en varianten tractoren.

Wij nodigen u uit om meer te weten over onze tractoren.

Vind een garage.

FARMTRAC dealers netwerk wordt steeds groter, Zoek de dealer in uw buurt.